Lijsten ophangen zonder te boren

 

STAS ophangrail

Wij zijn leverancier van STAS, specialist in ophangsystemen waarmee je jouw schilderijen, fotolijsten en andere werken flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.

Je komt de STAS ophangsystemen overal tegen: in scholen, musea, zorginstellingen en hotels. Maar ook voor jullie bedrijf of jouw huis heeft STAS het ideale ophangsysteem.

 

 STAS Multirail

 

Het monteren van het railsysteem is eenvoudig. Als de rail geïnstalleerd is kun je met behulp van de bijbehorende ophanghaken en -koorden jouw lijsten gemakkelijk ophangen en weer verplaatsen als je de wanddecoratie of het interieur wilt veranderen. Het systeem is neutraal, elegant en geschikt voor alle interieurstijlen. De rail kan zelfs onzichtbaar weggewerkt worden in een sierlijst of overgeschilderd worden.

 

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken en de ophangsystemen te bekijken

ISgelijst is momenteel alleen op afspraak geopend. Ook als je alleen informatie wilt, of ter oriëntatie wilt komen kijken. Dit kan van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je liever ’s avonds of voor 10.00 uur langskomen? Of alvast iets vragen of voorleggen per telefoon of mail? Bel of mail ons dan even!

 

 

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken
en de ophangsystemen te bekijken 

Schoolstraat 51, Vleuten - open op afspraak van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur