12 april 2023

Deze maand is het precies 13 jaar geleden dat ik Lijstenmakerij Isgelijst inschreef bij de Kamer van Koophandel. Ik ben destijds ‘gewoon maar begonnen’ en gaan uitproberen of ik er iets moois van kon maken. Dat is gelukt en ik ben dankbaar dat ik zoveel mooie opdrachten heb gemaakt, de mooie verhalen achter de opdrachten die ik hoorde, de enthousiaste reacties over het gemaakte inlijstwerk, en met sommige klanten een band van vele jaren.

Maar; mijn kindje gaat de deur uit.

Al geruime tijd ben ik erg aan het twijfelen over mijn toekomst en de invulling die ik daaraan wil geven. Ik heb besloten dat ik een ander pad ga bewandelen qua werk, en hiervoor moet ik mijn bedrijf Lijstenmakerij Isgelijst loslaten. Het is een lastig proces geweest om uiteindelijk hiertoe te komen, en om dit te delen met mijn klanten.

Op dit moment heb ik nog geen opvolger. Zodra ik iemand heb gevonden waar ik jullie naartoe kan verwijzen dan zal ik dit op mijn website plaatsen.

De komende tijd werk ik de lopende opdrachten af, waarvan sommige al geruime tijd staan te wachten. Ik ben dus voorlopig nog aan het werk in mijn alterlier.

Wil je graag contact dan kun je mijn bellen of een bericht sturen naar mijn telefoon, email of vul onderstaand contactformulier in.

 

Hartelijke groet,

Tamara

Een lijst op maat voor elk budget

We adviseren je graag persoonlijk en uitgebreid over de vele mogelijkheden.